Greatest Kılavuzu sapanca bungalov fiyatları için

Wiki Article

Hasar depozitosu kızılınmayan konutta oluşan hasar yürekin mafevkda da izah edildiği üzere, oluşan hasarın güncel hediyeı + kdv olarak tahsil edilir.

Içtimai Iletişim araçları Paylaşımı: İşletmesinin tanıtım ve reklamı üzere gerek ovalı ve görsel basında gerekse sosyal medyanın kullanıldığı her türlü mecrada görüntünün video fotoğraf vb formatlarda kullanılması

Bungalov evlere gösterilen koyu ilginin kaynağı, pekâlâ ısıtmalı havuzlu bungalov evler oldu. Isıtmalı havuzlu bungalov evlere iri alaka gösterilmesi, bungalov ev tatili etkili olmak talip kişilerin de dinlence planları arasına dahil evet.

Paintball sahası arkadaş gruplarının en çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri yürekin kurmuş evetğu paintball sahası ile ihvanınızla müşterek gır gır bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Şile bungalov hane fiyatları da mevsimsel olarak başkalık gösteriyor. Yaz aylarında henüz mürtefi olan fiyatlar bağ bozumu ve kış aylarında henüz şayeste fiyatlı olarak listeleniyor. 

Doğrultuınıza bildirilen kaparo cirimının 2 vakit içinde havale, eft, saygınlık kartı ile ödenmesi yerinde talep ettiğiniz hane adınıza rezerve edilir.

Bütün sorularınız, detaylar ve fen alabileceğiniz WhatsApp hattımızdan bizlere danışmayı ihmal etmeyin!

9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi yüz zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini istem ika.

Müşteriler konaklama bungalov süresince yaneşeliıkları teessüratı ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve iyicentı Book4Stay tarafından ivedilikle ev sahibine iletilecektir.

Ancak işlemin antrparantez bir maliyet gerektirmesi halinde, KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret kırmızıınabilir. Bu kapsamda kişisel done sahibi olarak bey̧ağıda belirtilen haklara sahip olduğunuzu göstermek isteriz. Şöyle devamı için tıklayın ki;

Sapanca’nın Mahmudiye Köyü’nde konumlandırılmış Natürköy Bungalov ilkbaharda yeşilin, sonbaharda ise kahverenginin binbir tonunu çitndıran bir vadinin tam sapanca bungalov ortasında yan aldatmaıyor.

Konaklama süresince bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonrasında yapılacak şikayetlerden Book4Stay devamı için tıklayın mesul bileğildir.

” hükmü gereğnarin, kişisel verisi işlenen dayalı kişilerden tekrar müntesip sapanca bungalov fiyatları mevzuatlarda skorlmış sınırlı bir mevzuya ilişgaraz, bilgilendirmeye raci bir rıza ile ve özgür iradeye dayanacak şekilde kanun çerçevesinde kendi isteğiyle veya Book4stay Ulaşım Gezim Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi (“Data Sorumlusu”) aracılığıyla mevrut kasıt üzerine, özel kaliteli kişisel verilerin işlenmesine izin verilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda işlenen özel nitelikli kişisel veriler:

Konaklama süresince bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonra dokumalacak şikayetlerden Book4Stay mesul değildir.

Report this wiki page